REKISTERÖIDY | | LÄHETÄ KIRJOITUS | KATEGORIAT | LUETUIMMAT KIRJOITUKSET | PARHAIKSI ARVIOIDUT KIRJOITUKSET | UUSIMMAT KIRJOITUKSET | TUOTTELIAIMMAT KIRJOITTAJAT | KIRJAUDU SISÄÄN | SÄÄNNÖT | RSS-SYÖTE RSS-syöte
 
 
   
Unohtuiko salasana?

Uusi käyttäjä?
AarreRunot - runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

AarreRunot » Laulun-sanat-ja-sanoitukset » Tuttu-sävel-uusilla-sanoilla

Kirjoittaja: Finnjet
(Oksalla ylimmällä)
- ”Oksalla ylimmällä, on Heidin koti-puu. Heidi kun ajattelee niin aukeaa sen suu, sitten kun hiljaisuus hajoo alkaakin tulee juttuu, Siinä Vaarin mummu alkaa kohtsillää nukkuu”

(Kettu Juoksi yli järven)
- ”Heidi juoksi yli järven, Heidi juoksi yli järven perässä-perässä jäällä möllivän vuohen”
- ”Heidi sitä ei kiinni saa-Heidi sitä ei kiinni saa, isäntä, isäntä, valmistautuu jo ampumaa”

(Enkeli Taivaan lausui näin)
- ”Heidi taivaan lausui näin miks hämmstyitte säikähtäin, mä suuren ilon ilmoitan, sen helikopterilla taivaalle kohta kirjoitan. On meille tänä yönä syntynyt navettaan uusi untuvikko-sitten kuluu vain viikko, ja siitä tulee broileri-paistikko”

- ”Nyt Heidille suuri kunnia, mä äänestin eu-mepiksi vain tummia. He parhaat pizzat täällä tukarissakin tekee, sitten ne on sen jälkeen helppo heittää mäkeen; siis pizzoja tarkoitin mä, tämä on tietysti Heidin lause täsmentämä”

(Heinillä Härkien kaukalon)
- ”Heinillä härkien kaukalon, nukkuu tukevasti Heidi pienoinen, tumma on hänen pää, siks sitä et pimeässä sitä nää, vaikk lehmätkin peittää näkymää”
- ”Heidi on nyt niin iloinen, ei oo enää sata kiloinen. Pieni poika maailmaan putkahti vauhdilla-kovalla kattiloiden kolinalla, käsissään on nyt napero verinen, niin kotimaisen tekeleen suloinen”

(Jos metsään tahdot sä mennä nyt)
- ”Jos metsään tahdot sä mennä nyt, niin takuulla yllätyt. On siellä salainen metsälampi, jonka vieressä löhöilee lapsi. Vedessä lilluu tihkusilmä-Heidi rouva, huutaa uppoavalle miehelleen souva_souva_”

(Aikaan sinikellojen)
- ”Aikaan Sinikellojen, Heidin näin – ihan väärinpäin, kun olkkarin ikkunasta katselin, katon räystäästä roikkuen”
- ”Siellä oli pieni perhesoppi, hellan ääressä tumma mies; taisi olla kokki. muuten jouluna se olisi joulupukki, vaaterissa makaen Hän olisi puulaatikossa meidän ukki”
- ”Kesää ei koskaan kauniimpaa sä tule näkemään, kun Heidin jalan kokoiset räpylät etees jään. Siell monta on pientä tilhiparvea, ei muuten voisi olla elo niin helppoa”

(Yksi saarnipuu)
- ”Kasvaa metsäpirtin pihassa Heidin rakkaan kotona, yksi suuri tamminen saarni puu, sen juuret on kuin karhun suu”
- ”Sen varjossa viettää Heidi perheineen paljon aikaa, tekee naapurille kiusaa ja vääntää sauvallaan taikaa; lentää naapurin ukko äkisti saveen naamalleen, mummo jämähtää kaivon kannelle jäätyneenä paikoilleen”
- ”On Heidillä nimipäivät, eipä painat mitkään raskauden häivät. Iloisena hymyilee vaikka terroristi kellarissa piilossa lymyilee, onhan nyt hetki suuren Juhlan, aika nousta kohta taas
arkusta wanhan muumio Pujuhan.” ”

Runot sadut vitsit ja laulujen sanat: AarreRunot.com

Lisää kirjoittajan Finnjet runoja satuja vitsejä laulun sanoja tarinoita sananlaskuja värssyjä ja sanoituksia

Anna tähtiä kirjoitukselle: Musiikkitaustainen runokokoelma osa 2

Keskiarvo: 4.5 (43 arvioijaa)


Kirjoituksen herättämiä kommentteja, ajatuksia, rakentavaa palautetta, kehuja ...

0 kommenttia (kommentoi)

Lähetä oma kommenttisi:

Nimi / Nimimerkki:

Sähköpostiosoite:

URL:

Tarkistuskoodi:

Heinäkuun ja syyskuun välissä oleva kuukausi:

Kommentti:
HUOMAA!

Kirjoittajat haluavat kuulla kirjoituksiensa herättämiä ajatuksia, kommentteja, rakentavaa palautetta ja kehuja. Ole ystävällinen ja lähetä asiallinen kommenttisi heti, oli se sitten muutama sana tai pidempi analyysi. Asiaankuulumattomat tai loukkaavat kommentit poistetaan.

Huom. Enter-painikkeella tehdyt kappalejaot helpottavat ja selkiyttävät pitkien kommenttien lukemista.

Sähköpostisoite- ja URL-kentän voit halutessasi jättää tyhjiksi (URL-kenttään mahdollisesti lisäämäsi sivuston osoite linkittyy automaattisesti, kun lisäät osoitteen kokonaisuudessaan, http:// mukaan lukien. Sähköpostiosoitteesi ei tule näkymään muille käyttäjille).